Η Apple διακόπτει τις online πωλήσεις στη Ρωσία

Οι μεγάλες διακυμάνσεις του επίσημου νομίσματος της Ρωσίας, του Ρουβλίου, οδήγησαν την Apple στην απόφαση να διακόψει τη διάθεση των προϊόντων της εκεί.

Russia-1920x1200

Το νόμισμα παρουσίασε πτώση μεγαλύτερη του 19% μέσα σε μόλις ένα εικοσιτετράωρο, την Δευτέρα, κάνοντας την Apple να αποφασίσει πώς μάλλον δεν αξίζει να “ποντάρει” καθημερινά στην ισοτιμία του με το δολάριο για τα κέρδη της. Έτσι, πήρε την δραστική απόφαση να σταματήσει τη διάθεση των προϊόντων της εκεί, μέσω της online οδού.

Ody's thoughts

Η όλη υπόθεση είναι και ένα πολύ καλό μάθημα προς όσους λένε πως δεν χρειαζόμαστε την Ευρώπη, μπορούμε να φύγουμε από το Ευρώ, μια χαρά ήταν η δραχμή, ταυτόχρονα παίζοντας Angry Birds στο iPhone τους.

Ψιτ, παλικάρια; Καλή η “ανεξαρτησία”, αλλά δεν μπορείς να λες πως φτύνεις αυτούς τα προϊόντα των οποίων χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου. Διότι, αν σου τα πάρουν αυτά τα προϊόντα, δεν σε βλέπω να συνεχίζεις να το παίζεις και τόσο “ανεξάρτητος ελληναράς που έχει χεσμένες όλες τις άλλες χώρες”.

Εκτός αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως και η Apple (όπως και η HTC, η Sony, η Microsoft και η Budweiser) είναι, κατά βάθος, απόλυτα Ελληνική.

Μάλλον τον έχετε ξεχάσει τον… “Εισαγόμενο”! Κλάσικ Βι-Έητς-Ές λέμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.