Η Apple διακόπτει τις online πωλήσεις στη Ρωσία

Οι μεγάλες διακυμάνσεις του επίσημου νομίσματος της Ρωσίας, του Ρουβλίου, οδήγησαν την Apple στην απόφαση να διακόψει τη διάθεση των προϊόντων της εκεί.

Russia-1920x1200

Το νόμισμα παρουσίασε πτώση μεγαλύτερη του 19% μέσα σε μόλις ένα εικοσιτετράωρο, την Δευτέρα, κάνοντας την Apple να αποφασίσει πώς μάλλον δεν αξίζει να “ποντάρει” καθημερινά στην ισοτιμία του με το δολάριο για τα κέρδη της. Έτσι, πήρε την δραστική απόφαση να σταματήσει τη διάθεση των προϊόντων της εκεί, μέσω της online οδού.

Ody's thoughts

Η όλη υπόθεση είναι και ένα πολύ καλό μάθημα προς όσους λένε πως δεν χρειαζόμαστε την Ευρώπη, μπορούμε να φύγουμε από το Ευρώ, μια χαρά ήταν η δραχμή, ταυτόχρονα παίζοντας Angry Birds στο iPhone τους.

Ψιτ, παλικάρια; Καλή η “ανεξαρτησία”, αλλά δεν μπορείς να λες πως φτύνεις αυτούς τα προϊόντα των οποίων χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου. Διότι, αν σου τα πάρουν αυτά τα προϊόντα, δεν σε βλέπω να συνεχίζεις να το παίζεις και τόσο “ανεξάρτητος ελληναράς που έχει χεσμένες όλες τις άλλες χώρες”.

Εκτός αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως και η Apple (όπως και η HTC, η Sony, η Microsoft και η Budweiser) είναι, κατά βάθος, απόλυτα Ελληνική.

Μάλλον τον έχετε ξεχάσει τον… “Εισαγόμενο”! Κλάσικ Βι-Έητς-Ές λέμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • e4rthw0rm

  Εννοείς τον Λαλάκη τον εισαγόμενο; Θα τρελαθώ!!! Τι φάση; Τι σε έχει πιάσει; Και για την εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη στο άλλο ποστ; WTF???

 • Lefteris

  δεν είμαι κατά του Ευρώ , αλλά μην νομίζεις , είχαν και αυτοί πολλά κέρδη από τους Ελληνάρες ..

 • galacticusX

  Ορίστε ένα επιχείρημα για το Σαμαρά προς τους βουλευτές που μουλαρώνουν και δεν ψηφίζουν Δήμα: ρεμάλια, ψηφίστε πρόεδρο, αλλιώς όταν βγει το iPhone 7, θα το πληρώσετε 5.000 ευρώ ή αλλιώς κάτι λιγότερο από 2 εκατομμύρια δραχμές, βάλε και μια υποτίμηση που θα μας ρίξουν, αν βγει ο Τσίπρας και μας βγάλει από την Ευρωζώνη, ορίστε: iPhone 7, στα 5 εκατομμύρια. Και πως θα παίζει η Ραχήλ Μακρή Cut the Rope στις βαρετές συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής; Εεεεε;;;

 • e4rthw0rm

  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

  ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΠΑ!

  Και για να μην ξεχνάμε του ςφυλακισμένους αγωνιστές:
  http://toklysma.weebly.com/uploads/5/3/7/7/5377790/6625757.jpg?691

  Επίσης σύντροφοι, μη μασάτε με την εμετική προπαγάνδα των δυτικών ΜΜΕ:

  http://news.in.gr/world/article/?aid=1231372341

  ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΧΩΡΙΣ IPHONE,
  ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!