Συμβατά με εφαρμογές του Android στα Windows 10 – χωρίς συμβατότητα με εφαρμογές του Android. Ε;

Μία εξαιρετική είδηση που πετύχαμε στο Microsoft News δεν είναι είδηση, αφού αναφέρει πως η εταιρεία θα κάνει για τα Windows 10 αυτό που ήδη κάνει!

windows-10-preview-IMAGE-020

Όπως αναφέρει λοιπόν η είδηση, φήμες θέλουν την Microsoft να προσθέτει στην επόμενη έκδοση των Windows, στα Windows 10, υποστήριξη για εφαρμογές του Android. Έτσι θα έλυνε με μιάς το πρόβλημα της έλλειψης εφαρμογών για την δική της πλατφόρμα. Και δεν θα το κάνει.

Ε;

Microsoft Surface TabletsΔιαβάζουμε, λοιπόν, ότι υπάρχουν πληροφορίες πως ίσως η Microsoft κάνει κάτι τέτοιο, αλλά νεώτερες πληροφορίες λένε πως δεν θα κάνει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, η λύση που θα προτιμήσει θα είναι να προσεγγίσει προγραμματιστές, μαθητές και άλλους πιθανούς δημιουργούς εφαρμογών, για να τους πείσει να δημιουργήσουν κάτι και για τα Windows 10. Ό,τι έκανε μέχρι σήμερα, δηλαδής! Τρώγοντας τα μούτρα της, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε.

Και αφού παραθέτει ένα απόσπασμα από email του Steve Guggenheimer, CVP της Microsoft, που δηλώνει ακριβώς αυτό, το ότι “θα προσεγγίσουν κόσμο μπας και φτιάξει τίποτα και για αυτούς”, καταλήγει…

Quote:

…δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η Microsoft θα προσθέσει συμβατότητα με εφαρμογές του Android στα Windows.

Εμ… Ναι…

windows-8-blue-screen-of-death-100058713-large

Με άλλα λόγια, έχουμε μια είδηση με βασικό θέμα το ότι “τα Windows θα αποκτήσουν συμβατότητα με τις εφαρμογές του Android”, αφού τα υπόλοιπα που “λέει”, το ότι “η Microsoft προσπαθεί να κάνει κόσμο να γράφει εφαρμογές για την δική της πλατφόρμα” τα γνωρίζουμε εδώ και χρόνια. Για την οποία “είδηση”, όμως, δηλώνει πως δεν γνωρίζει κατά πόσο ισχύει και αφήνει να εννοηθεί πως, εντάξει, μάλλον δεν θα ισχύει τελικά.

Ody's thoughts

Τότε τι την γράφετε ρε παλικάρια; Για να μας δίνετε εμάς υλικό για να σας δουλεύουμε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.