Τετάρτη αρχίζουν οι χειμερινές πωλήσεις του Steam;

Φήμες θέλουν την απροσδιόριστη μέχρι τώρα περίοδο χειμερινών πωλήσεων του online καταστήματος της Valve να ξεκινούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

New_Steam

“Το πιθανότερο, αυτή την Τετάρτη” λένε οι φήμες σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει περίοδος χειμερινών πωλήσεων του κυρίαρχου online καταστήματος παιχνιδιών (και, τώρα πια, όχι μόνο) της Valve, οπότε… ετοιμάστε τα πορτοφόλια σας.

Σε αυτές αναμένεται πως θα δούμε πλήθος τίτλων με έκπτωση της τάξης ακόμη και το 85%, ανάμεσα στους οποίους είναι αρκετά πιθανό να δούμε και παιχνίδια που κυκλοφόρησαν μόλις στο τελευταίο τρίμηνο.

Valve_Steam_003

Αξίζει να σημειώσουμε, πριν ξοδέψεις ό,τι έχεις στην άκρη σε αυτή την περίοδο εκπτώσεων, πως δεν θα είναι η μοναδική μέχρι το τέλος του έτους. Η Valve συνηθίζει να έχει και μία τελευταία, “special” περίοδο εκπτώσεων πριν το τέλος κάθε έτους, η οποία είναι πάντα και η αμέσως σημαντικότερη μετά από την καλοκαιρινή περίοδο εκπτώσεων της. Και στις δυο θεωρείται σχεδόν πάντα δεδομένο πως θα μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσφατους τίτλους σε τιμή… κάτω της χονδρικής, οπότε τότε θα γίνει το πραγματικό… πανηγύρι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.