Το Prometheus 2 θα έχει Alien, και δεν θα είναι αυτό που γνωρίζαμε

Ο Ridley Scott διέψευσε τις μέχρι τώρα εικασίες πως δεν θα βλέπαμε Alien στο επόμενο Prometheus, πως “έκανε ένα guest στο πρώτο και αυτό ήταν”, εξηγώντας πως ναι, θα δούμε, μα όχι αυτό που περιμέναμε.

Prometheus_-_006.jpg

Αν και το Prometheus ήταν άμεσα συνδεδεμένο με τη σειρά ταινιών Alien, και ναι, ένα από αυτά, σε… μεταλλαγμένη έκδοση, έκανε guest σε μορφή “μωρού” στο τέλος της ταινίας, το ίδιο το Prometheus ως Prometheus δεν είχε και πολύ Alien μέσα του. Το ίδιο θα ισχύει και με το sequel της ταινίας, αν και σε λιγότερο βαθμό.

Σύμφωνα με τον Ridley Scott, το Alien είναι ένας από τους πιο τρομαχτικούς αλλά και αναγνωρίσιμους “κινηματογραφικούς κακούς” διότι είναι, κατά τον Ridley Scott, “πραγματικό”, εν αντιθέσει με τους όποιους δράκους.

Ody's thoughts

Ε;

Prometheus_-_003.jpg

Και έτσι, στο Prometheus 2 σκοπεύει να μας παρουσιάσει μια πιο “φρέσκια” μορφή του alien (με μικρό το “άλφα”) στο τρίτο σκέλος της ταινίας.

Ody's thoughts

Και εδώ μπορούμε επίσημα να ανησυχούμε. Τουλάχιστον, μπορούμε να αισιοδοξούμε πως το sequel δεν θα είναι και… musical. Αυτό μάλλον θα το κρατήσει για το κλείσιμο της τριλογίας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.