Και ναι, ο Channing Tatum είναι ο κινηματογραφικός Gambit

Πρώτα ο Hugh Jackman έπεισε τα θηλυκά της παρέας να… τρέξουν να δουν “ταινίες με υπερήρωες” και τώρα ο Channing Tatum θα τις μετατρέψει σε fans!

Channing Tatum Wallpaper 002

Διότι ΝΑΙ, κυρίες και κύριοι, ο Channing Tatum είναι και επίσημα ο Gambit. Ναι, βρε, “εκείνος ο χαρακτήρας τρίτης διαλογής από τους ΕξΜένους”, που τώρα, χάρη στη νέα λογική της Disney/Marvel, κρίνεται ως αρκετά σημαντικός για να αποκτήσει δική του ταινία.

x-men_gambit001.jpg

Και, ψιτ, αγουράκια, που θα σπεύσετε να πείτε “πφφ, σιγά τον γόη, καλύτερα θα ήταν αν…” να σας θυμήσω πως δεν μιλάμε μόνο για τον Μαγικό Μικέ (Magic Mike ντες) που προσέφερε απλόχερα οφθαλμόλουτρα στις γυναίκες της παρέας. Τσου: μην ξεχνάτε πως ο άνθρωπος έχει ταλέντο στο να… αυτοξεφτιλίζεται, όπως απέδειξε στο 21 (και 22) Jump Street, ενώ έχει παίξει και μια χαρά άξιο χίρος (δεν ήταν αυτός το πρόβλημα στο G.I. Joe… Ήταν;!).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.