Χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς το νέο-Maniac-Mansion Thimbleweed Park

Πριν λίγες μέρες είχαμε μιλήσει για το Thimbleweed Park, ένα παιχνίδι από τους δημιουργούς του κλασσικού Maniac Mansion, που προσπαθούσε να χρηματοδοτηθεί μέσα από το Kickstarter. Ε, χρηματοδοτήθηκε!

Thimbleweed Park 002

Αυτό σημαίνει πως, ναι, θα αξιωθούμε να δούμε ένα απόλυτα πιστό στους κλασσικούς τίτλους της LucasArts adventure, όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτό στον… 21ο, πια, αιώνα!

Το Thimbleweed Park ξεπέρασε τον στόχο των $375.000 μέσα σε μόλις μία εβδομάδα από την ανάρτηση του project στο Kickstarter, οπότε έχει ήδη χρηματοδοτηθεί επιτυχώς και… του μένουν και ακόμη 23 μέρες για να μαζέψει περισσότερα χρήματα, που θα επιτρέψουν στην παρέα των Ron Gilbert και Gary Winnick να μας δώσουν ένα ακόμη καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.