Το Xbox One πλησιάζει το PlayStation 4

Αυξημένες πωλήσεις για την νέα κονσόλα της Microsoft και… αισιοδοξία από τον CFO της Electronic Arts για το μέλλον της.

Kinect 2.0

Η μείωση του κόστους του Xbox One φάνηκε πως είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού οι πωλήσεις της κονσόλας της Microsoft άρχισαν επιτέλους να ανεβαίνουν. Την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρεία ανακοίνωσε πως ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις, και τώρα ο CFO της Electronic Arts, Blake Jorgensen, αναφέρει πως είναι γενικότερα ορατή μια ανοδική τάση για το Xbox One.

playstation_4_001.jpg

Quote:

Προφανώς η Sony κατάφερε να προσπεράσει τον ανταγωνισμό και να κάτσει στη θέση του ηγέτη με μία σπουδαία κονσόλα και μία πολύ καλή στρατηγική κόστους… Η Microsoft πλησιάζει γρήγορα.

…είπε σε tweet του, πιθανότατα περιλαμβάνοντας στην εκτίμηση του και αύξηση στους αριθμούς “κομματιών” των παιχνιδιών της εταιρείας του που βλέπει να αγοράζονται από κατόχους του Xbox One.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.