Το Dark Souls 2 πάει PlayStation 4 και Xbox One

Και ναι, παρά το ότι όχι, τελικά ναι. Ελάαατε που δεν καταλάβατε! Ναι, το Dark Souls 2, “που δεν θα εμφανιζόταν σε next-gen κονσόλες, τελικά θα εμφανιστεί”. Αναβαθμισμένο, πιο γυαλιστερό, καλυτερότερο.

dark_souls_002.jpg

Η νέα έκδοση του τίτλου θα έχει και δικό της ονοματάκι, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, και θα διαθέτει πέρα από τις αναμενόμενες αναβαθμίσεις στον οπτικοακουστικό τομέα και “νέο περιεχόμενο”, για να σε… πείσει να την αγοράσεις.

Τώρα, τι ακριβώς θα είναι αυτό το “νέο περιεχόμενο”;

Νέες περιγραφές αντικειμένων, πρόσθετους NPCs, περισσότερα “γεγονότα-εντός-του-παιχνιδιού” (“ingame events”) που θα επεκτείνουν το στόρι του κ.λπ.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αυτόνομα ως “αναβαθμισμένη έκδοση” και στις πλατφόρμες όπου τον είχαμε ήδη δει, αλλά και ως free update σε όσους έχουν ήδη το “απλό” Dark Souls 2.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.