Το Call of Duty: Advanced Warfare είναι το πιο στρημαρισμένο παιχνίδι του 2014

Σύμφωνα με τις στατιστικές του Twitch, ο νέος τίτλος της σειράς Call of Duty κατάφερε να εκτοπίσει κάθε ανταγωνιστή του και να εκτοξευτεί στην πρώτη θέση των προτιμήσεων όσων στρημάρουν videos μέσω της υπηρεσίας.

Call of Duty Advanced Warfare

Όπως ανέφερε το Variety, περισσότερα από 75.000 μέλη της υπηρεσίας έχουν στρημάρει video του Call of Duty: Advanced Warfare, που με τη σειρά τους είχαν ως αποτέλεσμα περισσότερες από 26 εκατομμύρια θεάσεις από περισσότερους από 6 εκατομμύρια θεατές και 5,4 εκατομμύρια ώρες θέασης* μόλις μέσα στην πρώτη εβδομάδα από την κυκλοφορία του.

Ody's thoughts

Όπως λέμε “καμμένες εργατοώρες από τη ζωή σου που ποτέ δεν θα πάρεις πίσω”.

Το ίδιο το Twitch, αν και δεν εστίασε σε αριθμούς, επιβεβαίωσε πως όντως το Advanced Warfare όρμηξε στη θέση του “πιο στρημαρισμένου παιχνιδιού όλης της χρονιάς”, βάσει σύγκρισης με τα αντίστοιχα αποτελέσματα κατά τις “πρώτες-εβδομάδες-μετά-την-κυκλοφορία-τους” των υπολοίπων παιχνιδιών που είδαμε εντός του έτους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.