Επιτέλους, η Halo: The Master Chief Collection πάει online

Μετά από αρκετή διαφήμιση του multiplayer κομματιού της νέας συλλογής του Halo, το πακέτο κυκλοφόρησε και… online γιόκ! Τώρα, η Microsoft και η 343 Industries διόρθωσαν, επιτέλους, τα προβλήματα, με ένα νέο patch.

Halo

Αν είσαι ανάμεσα σε όσους έχουν αγοράσει Xbox One και ήθελες να… λυώσεις στο online multiplayer (κάτι μου λέει ειδικά με το Halo 2), πιθανότατα απογοητεύτηκες όταν είδες πως ντεν έκει. Ή, μάλλον ντεν είκε. Μέκρι ντώρα.

Η 343 Industries δεν θα μπορούσε να αφήσει “σπασμένο” τον σημαντικότερο τίτλο της, και έτσι από σήμερα κυκλοφορεί ένα patch που διορθώνει τα όποια προβλήματα επιτρέποντάς σου να παίζεις και online.

Το patch διορθώνει σχεδόν όλες τις online πτυχές της συλλογής, βελτιώνοντας τις συνδέσεις με τους servers, τον εντοπισμό άλλων παικτών, την δημιουργία ομάδων, την συμβατότητα, τη σταθερότητα και τις γενικότερες επιδόσεις κάθε τίτλου του πακέτου.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.