Εκπτώσεις και τσάμπα Witcher 2 – Mount & Blade από το GOG

Χειμερινή περίοδος πωλήσεων για το γνωστό κατάστημα GOG που, για να το γιορτάσει, αλλά και… να σε πείσει να αγοράσεις, σου δίνει δώρο δύο πολύ καλά παιχνίδια.

the witcher - wallpaper 001

Και ναι, σου είπαμε ήδη στον τίτλο μας ποια είναι αυτά: το Witcher 2 και το Mount & Blade. Το δεύτερο από αυτά μπορείς να το αποκτήσεις κάνοντας απλά ένα κλικ στο σχετικό πλήκτρο που θα βρεις στην πρώτη σελίδα του καταστήματος. Το πρώτο, όμως, απαιτεί μια λιγάκι πιο μπλεγμένη διαδικασία.

Ποντάροντας στο ότι αν επισκεφτείς τη σελίδα του καταστήματος περισσότερες από μία φορές, και κάθε φορά βλέπεις και νέες προσφορές, όλο και κάτι μπορεί να… σου γυαλίσει και να το αγοράσεις, το GOG βρήκε τον τρόπο να σε αναγκάσει να κάνεις ακριβώς αυτό: να το επισκεφτείς περισσότερες από μία φορές. Για την ακρίβεια, επτά.

Ενώ, λοιπόν, παίρνεις το Mount & Blade μ’ένα κλικ σε ένα σχετικό πλήκτρο, για το Witcher 2 καλείσαι να μαζέψεις επτά κουπόνια, το καθένα με ένα κλικ σε ένα διαφορετικό πλήκτρο που θα βρεις σε ένα banner. Και για να μην μπορείς… να την γλιτώσεις εύκολα, όχι, δεν μπορείς να κάνεις και τα επτά κλικ αμέσως: όπως θα δεις, πρέπει να μεσολαβούν περίπου επτά ώρες ανάμεσα σε δύο από αυτά. Οπότε…

the witcher - wallpaper 003

Οπότε, ακόμη και αν δεν αγοράσεις τίποτα από το κατάστημα, τουλάχιστον δείξε επιμονή και υπομονή, και απλά κάνε κανα δύο επισκέψεις κάθε μέρα, πρωί και βράδυ, για δυο – τρεις μέρες, μέχρι τις 25 Νοεμβρίου που διαρκεί η προσφορά. Κάπου στο ενδιάμεσο, θα το έχεις τσιμπήσει. Και αξίζει.

In other news, για να μην… φαινόμαστε και εντελώς τζαμπατζήδες, όντως παίζουν μερικές πάρα πολύ καλές προσφορές στο κατάστημα, και μάλλον θα δούμε και ακόμη καλύτερες. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, μπροστά-μπροστά φιγουράρει το εθιστικότατο Stronghold HD με €1,19, και λίγο πιο δίπλα του το κλασικό adventure Sanitarium στα €1,59.

Όπως και να έχει, σίγουρα αξίζει μία επίσκεψη από πλευράς σου.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.