Αν δεν έχετε ρύθμιση FOV στο Far Cry 4, είστε πειρατές!

Σύμφωνα με τον creative director της Ubisoft Montreal, Alex Hutchinson, όποιος δεν βλέπει τη ρύθμιση FOV στις επιλογές γραφικών του νέου τίτλου της, Far Cry 4, στην έκδοση για PC, είναι πειρατής.

Far_Cry_4_002

Και αφού διότι συγκεκριμένη ρύθμιση προστέθηκε σ’ ένα “day one” patch, που, δηλαδή, κυκλοφόρησε παράλληλα με τον ίδιο τον τίτλο και “κατεβαίνει αυτόματα” με το που θα εγγραφεί κάποιος στη δικτυακή υπηρεσία της εταιρείας κάνοντας register τον τίτλο.

Οπότε, σύμφωνα με το σκεπτικό του, όποιος δεν βλέπει αυτή την επιλογή, είναι πειρατής.

Διότι, όπως γνωρίζουμε όλοι, δεν υπάρχει άνθρωπος που να αγοράζει ποια παιχνίδια κατευθείαν από ένα κατάστημα, στο κουτί τους, και δεν ασχολείται με διαδικασίες registration, εγγραφής σε πρόσθετες υπηρεσίες και κατεβάσματα patch. Δεν υπάρχουν, πια, gamers που δεν έχουν και μία always-on σύνδεση πως το Internet. Τσου. Είμαστε όλοι μονίμως online, αγοράζουμε τα πάντα από δικτυακά καταστήματα, και τρέχουμε να κάνουμε register καθέναν από τους εκατοντάδες τίτλους που έχουμε στην βιβλιοθήκη μας στον κάθε δημιουργό του ξεχωριστά.

Όποιος δεν τα κάνει αυτά, είναι πειρατής. Και του κρύβουμε σημαντικές επιλογές από τους τίτλους που αγόρασε νόμιμα για να τον αναγκάσουμε να κάνει όλα τα παραπάνω.

Ody's thoughts

Ρε, δεν πάτε να σιάξετε κανένα νέο patch του Watch Dogs, λέω εγώ;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.