Άρχισαν οι πωλήσεις του Steam! Προτάσεις για αγορές εντός (part 1)

Tags:

Νιώθεις να… χάνεσαι στις πωλήσεις του Steam και δεν ξέρεις ποιούς από τους σχεδόν πεντέμισι χιλιάδες τίτλους που βρίσκονται σε έκπτωση να αγοράσεις; Αυτούς!

Αρχίζουμε ευθύς αμέσως να αδειάζουμε το πορτοφόλι μας με τσίπ αλλά όχι και… τσίπικο gaming. Σημειώνω πως ανάμεσα σε όσα σου προτείνω, έχωσα και κάποιους τίτλους που είχα ήδη – και που, άρα, δεν αγόρασα πάλι – μα που θεωρώ πως αξίζει να δεις αν δεν τους έχεις ήδη και εσύ. Π.χ. το Burnout Paradise. Πάμε;

note

Λόγω μεγέθους, “σπάσαμε” το post σε δυο τμήματα. Θα βρεις το δεύτερο κάπου εδώ γύρω.

Burnout Paradise: The Ultimate Box

( Steam Link – €1,49 )
Όχι, ΔΕΝ θα σου κάνω ιδιαίτερη παρουσίαση του δεύτερου καλύτερου Burnout όλων των εποχών (το καλύτερο παραμένει για εμένα το Burnout 3 στο PS2). Αυτοκίνητα και μηχανές σε τρελούς αγώνες δρόμου, σε μια “ανοιχτή” πόλη, που μπορεί να σε κρατήσει στον κόσμο της για… μήνες. Αν σου αρέσουν οι ρόδες, δεν έχεις δικαιολογία.

English Country Tune

( Steam Link – €0,39 )
Φαίνεται ως ένα όχι απλά πάρα πολύ καλό puzzle game (που λατρεύει το έτερον ήμισυ μου) αλλά και… με διάρκεια – 100 levels έχει για να σε πονοκεφαλιάσει, “απλωμένα” σε 17 “κόσμους”. Με τέτοια τιμή, το συζητάς;

Page 1 of 712345...Last »
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.