Διθύραμβοι για το Call of Duty Advanced Warfare

Όλη η οικουμένη πίνει νερό στο όνομά του!
Ένα τεράστιο franchise έκανε την άφιξή του πριν από λίγο και τάραξε τα νερά του gaming: όλα τα σημάδια έλεγαν ότι αυτή τη φορά η Activision δε θα μας σέρβιρε ξαναζεσταμένη σούπα και ότι θα έπαιρνε το ρίσκο να κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα και πικάντικη τη – βαρετή πλέον – κλασσική συνταγή του Call of Duty. Έτσι λοιπόν, το Call of Duty Advanced Warfare, αποσπά διθυραμβικές κριτικές και επαίνους.

Ειδικά μετά το απογοητευτικό Ghosts και το μέτριο port για τα PCs, το κράξιμο που έφαγε ήταν αρκετό για να στρωθεί κάτω και να μας δώσει κάτι καινούριο και άξιο αναφοράς και ενασχόλησης. όπως δείχνουν τα πράγματα, το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό, τόσο στο single player campaign (όπου λάμπει το άστρο του Kevin Spacey), όσο και στο multiplayer.

Ειδικά στο multiplayer έχει γίνει μεγάλη αλλαγή τόσο στα mechanics, όσο και στο ρυθμό του παιχνιδιού: με την εισαγωγή του εξωσκελετού και της δυνατότητας για μεγάλα άλματα, αλλά και τα νέα φουτουριστικά όπλα, το game θυμίζει έντονα τις ένδοξες εποχές του Unreal Tournament.

Οι άπιστοι Θωμάδες μπορούν να δουν καταρχάς την ενδελεχή ανάλυση του γνωστού και αγαπητού μας Total Biscuit…

Ενώ όσοι θέλετε απλώς κάτι πιο ανάλαφρο, δείτε οπωσδήποτε το let’s play του γνωστού αμερικανού τηλεπαρουσιαστή Conan O’Brien!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.