Η AMD φταίει για το Assassin’s Creed Unity

Εμμέσως πλην σαφώς, η Ubisoft μετατοπίζει κομμάτι της ευθύνης για τα προβλήματα που μαστίζουν το νέο Assassin’s Creed Unity στο hardware της AMD.

Assassins_Creed_Unity_glitches_005

Σε post του στα επίσημα forums της, ο community manager της Ubisoft αναφέρει πως η εταιρία γνωρίζει τα προβλήματα όσον αφορά στις επιδόσεις στον τομέα των γραφικών στο νέο Assassin’s Creed Unity στην έκδοση για PC, λέγοντας πως οφείλονται σε συγκεκριμένους συνδυασμούς επεξεργαστών και καρτών γραφικών της AMD.

Quote:

Αυτό δεν θα πρέπει να επηρεάζει τη μεγάλη πλειοψηφία των PC gamers…

…συνεχίζει η Ubisoft, ξεχνώντας πως το μερίδιο της AMD στην αγορά των καρτών γραφικών εξακολουθεί να είναι αρκετά κοντινό σε αυτό της Nvidia. Σαν να λέμε πως ναι, τα προβλήματα δεν επηρεάζουν τη μεγάλη πλειοψηφία των PC gamers, αλλά… την μικρή πλειοψηφία.

Assassins_Creed_Unity_glitches_003

Παρηγορητικό και ταυτόχρονα ανησυχητικό είναι πως σημαντικά προβλήματα αναφέρουν πως έχουν συναντήσει με τον τίτλο και οι κάτοχοι PlayStation 4 και Xbox One, οπότε δεν μιλάμε για άλλη μία περίπτωση όπου είναι “ριγμένοι” οι κάτοχοι PC, μα, στην προκειμένη περίπτωση… όλοι οι gamers γενικότερα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.