Ο Deadpool στην (κινηματογραφική) παρέα των X-Men

Τελικά ο αγαπημένος αντιήρωας της Marvel Comics όχι μόνο θα αποκτήσει την δική του κινηματογραφική ταινία – που περιμένουμε τον Φεβρουάριο του 2016 – αλλά θα εντάσσεται και στο γενικότερο κινηματογραφικό σύμπαν της εταιρείας.

Deadpool.jpg

Ναι, αυτό σημαίνει πως η κινηματογραφική… ανεξαρτητοποίηση του Deadpool, μετά την πρώτη εμφάνιση του στο X-Men: Wolverine, ίσως τελικά να μην είναι τόσο ανεξάρτητη όσο περιμέναμε, μια “one-off” περιπέτεια. Όπως είπε ο σεναριογράφος και παραγωγός του X-Men: Days of Future Past, Simon Kinberg…

Quote:

Υπάρχει σίγουρα ένα είδος γενικότερου πλάνου και όλοι μιλάμε για το σύμπαν των X-Men τώρα, και προφανώς ο Deadpool ταιριάζει σε αυτό. Έτσι, ναι, υποθέτω πως θα μπορούσα να πω ότι είναι τμήμα μιας γενικότερης timeline και διαδικασίας σκέψης που έχουμε για αυτές τις ταινίες, κάποια από τα οποία είναι εμπνευσμένα απο τα comics και κάποια βλέποντας το ότι έχει κάνει η Marvel (Σημ.: ως τώρα, στον κινηματογράφο) εξιστορώντας ένα μεγαλύτερο ψηφιδωτό και συνδέοντας μεταξύ τους αυτές τις ταινίες, ακόμη και αν λειτουργούν μια χαρά και ως ανεξάρτητες οντότητες. Το ίδιο είδος σκέψης θα γίνει και για τις ταινίες με τους X-Men στη Fox.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.