Νέο trailer για την πρώτη ταινία Disney-Marvel, Big Hero 6

Και να το νέο trailerάκι που έδειξε η Disney στην Comic Con για την πρώτη animated ταινία της με βάση τα comics της Marvel Comics, Big Hero 6.

Ody's thoughts

Δυστυχώς, όσον αφορά την ταπεινή μου άποψη, τα προηγούμενα trailers που εστίαζαν περισσότερο στο χιούμορ “έδειχναν” προς μία πιο ενδιαφέρουσα ταινία από αυτήν που “ζωγραφίζει” το νέο αυτό σποτάκι. Θέλω να πω, δυστυχώς, φαίνεται να ακολουθεί την τυπική φόρμουλα όλων των ταινιών της Disney, με “τον λούζορα που γίνεται ήρωας/αγαπητός από τους γύρω του”, περιστασιακά “πασπαλισμένη” με λίγες αστείες φάσεις που θα έχεις ήδη ως επι το πλείστον δει από τα trailers.

Που φαίνεται αυτό; Στο ότι το νέο αυτό διαφημιστικό δεν έχει να δείξει κάποια καινούργια “αστεία φάση” σε σχέση με τα προηγούμενα και αναμασά τα ίδια, πλαισιώνοντας τα, για να έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια, με… “κλασσικές φάσεις Disney”. Μοναδική διαφορά σε σχέση με τις περισσότερες ταινίες της μοιάζει να είναι το ότι αυτή δεν εξελίσσεται σε κάποια παραμυθο-χώρα άλλα σε μία πιο ρεαλιστική πρόσμιξη του Σαν Φρανσίσκο με το Τόκιο και οι χαρακτήρες της δεν είναι… βασιλόπουλα και πριγκιποπούλες αλλά teenagers.

Κρίμα. Ας ελπίσουμε πως θα έχει να μας δείξει περισσότερες… παρανοϊκές ή γελοιωδώς αστείες φάσεις, όπως το εμπνευσμένο σκηνικό με το σελοτέιπ που, όμως, μετά από τόσα trailers, ήδη έχει αρχίσει να καταλήγει κουραστικό.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.