Εσύ ξέρεις ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο TERMINATOR;! Σιγά, νομίζεις οτι ξέρεις!

Το ονοματάκι Harlan Ellison, σου λέει τίποτις; Τι, όλο για τον Κάμερον και τον Σβαρτσεντέκερ θα λέμε; Βλέπε και… μάθαινε!

Ody's thoughts

Βέβαια, από πλευράς του ο James Cameron έχει χαρακτηρίσει τον Ellison ως το αντίστοιχο… βδέλας / παρασιτικού σκουληκιού, αφήνωντας να εννοηθεί πως οι ισχυρισμοί του Harlan είναι αερολογίες και ο ίδιος “είδε επιτυχία και όρμηξε να βουτήξει κομμάτι από την πίτα”.

Από την άλλη, ο Mr. Harlan ήταν συγγραφέας με μακρά καριέρα, αναγνώριση και, κατά συνέπεια, δεν θα τον έλεγες και “χρεωμένο”, οπότε όντως δεν είχε λόγω να κάνει μια τέτοια κίνηση – αφήνοντας ως βασικό κίνητρο τον πιθανό εγωισμό του.

Ποιος έχει δίκιο στη διαμάχη; Ποιος είναι ο πραγματικός “μπαμπάς” του Τερμινάτορα; Ποιός είναι ο πιο αδύναμος κρίκος; ΕΣΥ αποφασίζεις!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.