Έρχονται (τουλάχιστον) 10 υπερ-ηρωικές ταινίες από τη Warner Bros!

Σιγά που θα άφηνε την Marvel να… της “πουλάει μούρη”!

aquaman_004

Η Warner Brothers ανακοίνωσε όχι μία, όχι δύο, ούτε καν τρεις, μα περισσότερες από 10 ταινίες με υπερήρωες, όλες βγαλμένες από το σύμπαν των χαρακτήρων της DC Comics. Αρκετά δεν κράτησε η κυριαρχία της Marvel στους κινηματογραφικούς υπερήρωες;

Έτσι, στο κοντινό μέλλον – πάνω-κάτω μέχρι το 2020 – θα δούμε ένα σερί ταινιών με τουλάχιστον δυο περιπέτειες της Justice League και αυτόνομους τίτλους με χαρακτήρες όπως οι Wonder Woman, Flash, Shazam (Captain Marvel), Green Lantern, Cyborg και Aquaman.

Μαζί με αυτούς, ανακοίνωσε και τα σχέδιά της για τουλάχιστον τρεις ακόμη ταινίες με… Lego πρωταγωνιστές, καθώς και μία τριλογία ενός spin-off του σύμπαντος του Harry Potter (προφανώς βασισμένη στο αντίστοιχο “parallel story” / spin-off που έχει ετοιμάσει η “μαμά” του Harry Potter, J.K. Rowling).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.