48 λεπτά μπασκετικής δράσης στο NBA 2K15

Μαλλιαρές μασχάλες και μαζορέτες

O βασιλιάς των basketball sims επιστρέφει δριμύτερος στς 10 Οκτωβρίου και η χαρμόσνη είδηση είναι ότι αυτή τη φορά, η έκδοση για το PC θα είναι κι αυτή “next-gen”, πανομοιότυπη με τις αντίστοιχες των PS4 και Xbox One. Μάλιστα, αυτη τη φορά το PC έχει θεωρητικά τη δυνατότητα να πατήσει κάτω τις κονσόλες, σηκώνοντας αναλύσεις μέχρι 4Κ και antialiasing που τείνει στο άπειρο.

Λίγες μέρες πριν την έλευση του παιγνίου, η παλιοπαρέα της 2K μαζεύεται για να μας δείξει ένα full παιχνίδι επίδειξης μεταξύ Bulls και Lakers. Όπως θα διαπιστώσεις, φίλε baller, φέτος η ρευστότητα του animation έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και το ευτύχημα είναι, όπως δείχνουν τα πράγματα τουλάχιστον, ότι δε θα κολλάς πια σε animations κονσέρβα, με αποτέλεσμα πιο φυσιολογικές και ρεαλιστικές φάσεις.

Φέτος, η μεγάλη έκπληξη στο MyCareer (που παίζουμε όλοι μετά μανίας τα τελευταία χρόνια!), είναι ότι δε θα καταφέρεις ούτε καν να επιλεγείς στο Draft και θα ξεκινήσεις γυρολόγος free agent, παζαρεύοντας συμβόλαια λίγων μηνών και παλεύοντας με νύχια και με δόντια για την παραμονή σου και την ανέλιξή σου στο πάνθεον του NBA. Άλλες ωραίες πινελιές είναι η ωραίες χορογραφίες των κοριτσιών στα timeouts, ο σχολιασμός του αγώνα από τον Shaq (και κάποιον άλλο κυριούλη με παπιόν), καθώς και η ρεαλιστικές… τριχωτές μασχάλες των παιχτών! Ναι, όλα τα έχουν προσέξει οι μπαγάσηδες στην 2K!

Για να σε χώσει ακόμη πιο πολύ στο τριπάκι και να σε κάνει να θέλεις να δοκιμάσεις πολλαπλά σενάρια με διαφορετικές ομάδες, η παραγωγή του παιχνιδιού έχει μαγνητοφωνήσει τις φωνές πολλών αστεριών του αθλήματος, κι έτσι η αλληλεπίδρασή σου μαζί τους, στις στιγμές μεταξύ των αγώνων, γίνεται ακόμη πιο αληθοφανής και πειστική.

Υποτίθεται ότι αύριο θα μας έχουν κι άλλες μεγάλες εκπλήξεις, και για οτιδήποτε νεώτερο και συνταρακτικό, μείνε συντονισμένος στο unreg, το site που αγαπά τον αθλητισμό!

Galacticus's thoughts

Μην ξεχάσω το άλλο, σούπερ ντούπερ φίτσουρ, το γεγονός ότι φέτος μπορείς να σκανάρεις τη μουτσούνα σου στο MyCareer, κάτι βέβαια που το είχε κάνει το NBA Live πριν από 10 χρόνια. Αλλά τώρα πια ποιος το.. αχεμ… το NBA Live! By the way, για να κάνω ακόμη ένα σχόλιο αναδρομής στο μακρινό παρελθόν και να δείξω πόσο παπούς είμαι, ιδού με τι μπασκετάκια ξεκίνησα την καλαθοσφαιρική μου καριέρα στο PC.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.