Πρώτες εικόνες concept art από το Uncharted 4

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια επίσημη ανακοίνωση που συνοδεύεται από εικόνες υψηλής ανάλυσης, αλλά για κακοσκαναρισμένες εικόνες από το βιβλίο The Art of Naughty Dog.

note

Από ότι φαίνεται, η δημιουργός του τίτλου, Naughty Dog, θεώρησε πως ορισμένες απο τις εικόνες concept art που έχουν ετοιμάσει οι σχεδιαστές και γραφίστες της για το επερχόμενο Uncharted 4 στο PlayStation 4 ήταν τόσο καλές ώστε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το βιβλίο The Art of Naughty Dog, όπου επιδεικνύει τις… καλλιτεχνικές ανησυχίες της.

Και έτσι, ορίστε ένα πρώτο spoiler για τον πολυαναμενόμενο τίτλο, που, όσο… θολό και αν είναι, μας δείχνει πως από άποψη τοποθεσίας επιστρέφει στη λογική του πρώτου Uncharted, ενώ από άποψη οπτικής-εμφάνισης στο πιο σκοτεινό Uncharted 2.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.