Απόλυτη μα περιορισμένη ελευθερία κινήσεων στο MGS 5: The Phantom Pain

Ναι, το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain θα σου επιτρέπει για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα σειρά να κινείσαι απολύτως ελεύθερα, όπου θέλεις, όποτε θέλεις, στον τεράστιο κόσμο του. Αρκεί να μην βρίσκεσαι σε κάποια αποστολή.

The_Phantom_Pain_002

Ο τίτλος φαίνεται πως θα συνδυάζει την παραδοσιακή, γραμμική εξέλιξη των παιχνιδιών δράσης με αυτήν ενός μεγάλου sandbox κόσμου με συνοχή, εναλλάσσοντας ανάμεσα στις δύο προσεγγίσεις. Η βασική δράση του θα εξελίσσεται με sandbox λογική, στο ύφος των Assassin’s Creed, και μέσα από τον ίδιο τον κόσμο του θα μπορείς να αναλάβεις κάποιες αποστολές.

Από τη στιγμή, όμως, που ανέλαβες κάποια από αυτές, ο χώρος στον οποίο θα σου επιτρέπεται να κινηθείς θα είναι περιορισμένος, θα αφορά την συγκεκριμένη αποστολή, και αν ξεφύγεις από αυτόν ή ξεπεράσεις κάποιο χρονικό όριο, η αποστολή θα θεωρείται αποτυχημένη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.