Το μυαλό μου λέει να μην πάρω Xbox One…

…αλλά είναι δύσκολο… να… αντισταθ… αργκκκκ!

Αλλά στην προκειμένη περίπτωση μάλλον θα επικρατήσει η νηφαλιότητα. Γιατί, οπωσδήποτε, ορισμένες φορές επικρατεί ο ενθουσιασμός. Ενθουσιασμός, που, στο κάτω κάτω τηςγραφής, είναι μέρος του χόμπι. Κι αν ένα από τα χόμπι σου είναι το gaming, μπορείς να σκάσεις κι ένα 500άρικο για μια κονσόλα, μόνο και μόνο για να παίξεις μερικά παιχνίδια, που δε θα τα βρεις αλλού.

Τώρα όμως; Με το Xbox One; Για να παίξω το Halo Master Chief Collection; Χλωμό το βλέπω. Βλέπεις, φίλε, μόνο το Halo 2 θα είναι ξανασχεδιασμένο, τα υπόλοιπα παιχνιδάκια θα είναι ελαφρώς φτιασιδωμένα, για να βλέπεις upscaled 1080p / 60fps, αυτά που είχες παίξει στο Xbox 360 πριν από μερικά χρόνια.

Να μου έλεγες, να πάρω την κονσόλα για Forza 5 + Horizon 2*, που δε θα τα βρω αλλού; Συμφωνώ. Αλλά όχι για ξαναζεσταμένο Halo. Χώρια που δεν έχω παίξει ακόμη το 4 στο 360. Άσε να βγει το Guardians, να δούμε αν αξίζει τον κόπο και τα λέμε…

Galacticus's thoughts

* που, για να τα φχαριστηθείς θέλουν και τιμονιέρα, που δεν έχω, γιατί έχω, αλλά δεν κάνει για το γαμώXboxOne, που θέλει ειδική τιμονιέρα και… α, σιχτίρ!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.