Η ιστορία του Assassin’s Creed Rogue

Και ό,τι καταλάβεις… κατάλαβες!
Ο μπερδεμένος κόσμος του Assassin’s Creed μπερδεύεται ακόμη περισσότερο από το τελευταίο “επεισόδιο” της σειράς, το Assassin’s Creed Rogue. Κι αυτό όχι μόνο επειδή υποτίθεται ότι η ιστορία του αποτελεί τη συνέχεια του Assassin’s Creed IV Black Flag. Βλέπετε η Ubisoft θεώρησε ότι το παιχνίδι πρέπει να έχει σεναριακούς δεσμούς τόσο με το Assassin’s Creed III, όσο και με το καινούριο Assassin’s Creed Unity, καθώς όλα αυτά εκτυλίσσονται στα τέλη του 18ου αιώνα.

Εκείνο που μπερδεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση είναι ότι το Rogue, απ’ ότι φαίνεται, θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο στις παλιές κονσόλες PS3 και Xbox 360, μέσα στο Νοέμβρη και αργότερα, στις αρχές του 2015, θα βγει και για PC, με ένα μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με τις καινούριες κονσόλες.

Τώρα, όσον αφορά την ιστορία του Rogue, δες το παρακάτω (υποτίθεται) επεξηγηματικό βίντεο, κι αν καταλάβεις τίποτε συγκεκριμένο, τρύπα μου τη μύτη και πέρνα της χαλκά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κληθείς να παίξεις το ρόλο του “κακού”, προδίδοντας την αδερφότητα των Ασσασσίνων. Από ‘κει και πέρα…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.