Ευπρέπεια και ηθική στο Twitch

Σεμνά…
Το Twitch ανακοίνωσε τους νέους κανόνες ευπρεπούς ένδυσης και συμπεριφοράς, τους οποίους οφείλουν να τηρούν όλοι οι gamers. Οι κύριοι και οι κυρίες που θέλουν να επιδείξουν, όχι τις ικανότητές τους στο παιχνίδι, αλλά τα σωματικά τους προσόντα, θα πρέπει να αλλάξουν πορεία πλεύσης και να φροντίζουν την εμφάνισή τους μπροστά από την κάμερα.

Ο νέος ηθικός κανόνας του Twitch δεν αποδέχεται τα ημίγυμνα κορμιά, τα μπικίνι, ούτε τα αβυσσαλέα ντεκολτέ. Φήμες ότι υπάρχει σκέψη για επιβολή μαντήλας στις γυναίκες, καθώς και υποκάμισων κουμπωμένα μέχρι το λαιμό, ελέγχονται ως ψευδείς.

Επί της ουσίας, αν μέχρι σήμερα, βλέπαμε ΑΥΤΟ:

fem-gamer-before

Από αύριο, θα πρέπει να βλέπουμε κάτι ΤΕΤΟΙΟ:

Twitch sexy girl gamer

Ασχέτως αν το ανδρικό μάτι εστιάζει ΕΔΩ:

fem-gamer-boobies

Ή, σε ακραίες περιπτώσεις λιγωμάρας, η εικόνα αντιστρέφεται ΕΤΣΙ!

fem-gamer-boobies2

Εκείνο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, είναι το ότι οι γυναίκες όχι μόνο διεκδικούν, αλλά έχουν κατακτήσει επάξια ισότιμη θέση στην κοινότητα του gaming. Έτσι πλέον, φίλε και φίλη, μπορείς πλέον να “απολαμβάνεις” τώρα πλέον στο CoD, όχι μόνο ηλίθιους μπουρτζόβλαχους (ευχαριστώ τον αναγνώστη που μου θύμισε τον τιμητικό τίτλο), αλλά και βλαμμένες γκόμενες, που τσιρίζουν, ρεύονται και βρίζουν χειρότερα από νταλικέρηδες. Αλλά το κάνουν τόσο χαριτωμένα…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.