Υποχρεωτικά 64bit το… μέλλον του iPhone

Η Apple αποφάσισε να ακολουθήσει την πλέον δραστική οδό για να επεκταθεί η υποστήριξη των 64bits στις mobile πλατφόρμες της: την όρισε ως… υποχρεωτική!

iphone-socks-wow

Αυτά να βλέπει και να παίρνει μαθήματα η Microsoft, που… παρακαλάει εδώ και χρόνια τους δημιουργούς λογισμικού να μεταβούν πλήρως στα 64 bit που, ούτως ή άλλως, τα Windows υποστηρίζουν εδώ και σχεδόν μία δεκαετία. Ενώ, λοιπόν, η Microsoft εξακολουθεί να… παρακαλάει, η Apple αποφάσισε να ακολουθήσει προσέγγιση πονάει χέρι – κόψει χέρι, καθιστώντας υποχρεωτική την υποστήριξη 64bits σε όλες τις μελλοντικές mobile εφαρμογές που θα φέρουν τη στάμπα της.

Έτσι λοιπόν, οποιαδήποτε εφαρμογή διατεθεί για iPhone, iPod ή iPad από τον ερχόμενο Φεβρουάριο, θα πρέπει να υποστηρίζει 64bits και να είναι “γραμμένη” με το iOS 8 SDK. Αλλιώς δεν θα γίνεται αποδεκτή από την Apple, δεν θα κυκλοφορεί επίσημα για τις συσκευές της… “δεν πας για ψάρεμα καλύτερα αν περιμένεις να βγάλεις χρήματα έτσι αγαπητέ developer” ένα πράγμα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.