Δες τα επαγγελματικά αρχεία γραφικών σου στο Android με το Adobe Creative Cloud

Μια νέα εφαρμογή από την Adobe, που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο για Android , φέρει το ονοματάκι της δικτυακής σουίτας της, Creative Cloud, και δίνει πρόσβαση στα αρχεία που δημιουργούν οι σημαντικότερες εφαρμογές της.

Adobe_Creative_Cloud_Android_004

Άν χρησιμοποιείς τόσο την σουίτα Creative Cloud (γνωστή εν συντομία ως “CC”) όσο και τη σχετική δικτυακή υπηρεσία της Adobe για τα αρχεία σου, θα λατρέψεις την νέα, ομώνυμη εφαρμογή που η εταιρεία κυκλοφόρησε αρχικά για Android. Ή, τουλάχιστον, αν δεν την λατρέψεις, έστω, θα σου φανεί λιγάκι χρήσιμη.

Μέσα από αυτήν μπορείς, για παράδειγμα, να δεις απευθείας στο κινητό ή το tablet σου τα αρχεία που δημιούργησες στο Photoshop ή στο Illustrator στον υπολογιστή σου, να τα οργανώσεις σε ομάδες/φακέλους και…

Και, για την ώρα, από ότι φαίνεται, “αυτά”. Μην ζητάς και πολλά, αφού η εταιρεία έχει ήδη διαθέσει smartphone και tablet εκδοχές π.χ. του Photoshop, που όσο και αν υστερούν σε σχέση με τις desktop εκδόσεις τους, κάνουν τη (βασική και κομματάκι απλή) δουλειά τους μια χαρά. Το Creative Cloud είναι μια καλή προσθήκη στο πακέτο που ολοκληρώνει το σύνολο, ενώ μάλλον αποτελεί περισσότερο μια κίνηση από πλευράς της εταιρείας για να δείξει πως ναι, και όμως, (άρχισε να) αντιμετωπίζει πια σοβαρά τα smartphones και tablets και δεν παραμένει προσκολλημένη στους υπολογιστές όπως στο παρελθόν.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.