Απεριόριστος χώρος στο Microsoft OneDrive

Αλλά με μία (πολύ σημαντική) προϋπόθεση!
Μέχρι σήμερα, οι συνδρομητές του Office 365, είχαν στη διάθεσή τους 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου στην υπηρεσία διαδικτυακής αποθηκευσης OneDrive. Από δω και πέρα τα όρια καταργούνται και ο χώρος που διατίθεται πλέον είναι απεριόριστος.

Το ετήσιο κόστος για μια συνδρομή σε όλο το πακέτο του Office 365 ξεκινά από τα 80 ευρώ, αν δεν απατώμαι, και είναι καλή επένδυση, για όποιον θέλει πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα του Office. Μάλιστα, αν κατά τη διάρκεια της συνδρομής κυκλοφορήσει νέα έκδοση, αυτομάτως θα έχει τη δυνατότητα αναβ΄θμισης χωρίς επιπλέον κόστος.

Το συνδρομητικό μοντέλο μπορεί να μην βολεύει τους πάντες. Σκεφτείτε όμως ότι μπορεί κανείς με 100 ευρώ να έχει όλα τα προγράμματα του Office εγκατεστημένα μέχρι και σε 5 υπολογιστές, κάτι που μπορεί να μοιράσει το κόστος μεταξύ 2 ή περισσότερων χρηστών.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.