Πάνω από όλα η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σου για την Apple.

Μετά των πρόσφατο χαμό σχετικά με την ασφάλεια των υπηρεσιών της, η Apple ανανέωσε τη σχετική σελίδα του site της για να καθησυχάσει τους χρήστες της.

Jeniffer_Lawrence_001.jpg

Όπως μπορείτε να δείτε με μια επίσκεψη στο site της Apple, τώρα πια η εταιρεία δηλώνει ξεκάθαρα πως…

Quote:

…η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα αποτελούν βασικές αρχές κατά τη σχεδίαση όλου του hardware, του software και των υπηρεσιών…

…της. Ξεκάθαρα. Μετά, βέβαια, από το πρόσφατο φιάσκο με τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών γνωστών celebrities από το iCloud, που, τελικά, δεν ήταν διαρροή αλλά hacking, που τελικά το iCloud είναι ασφαλές, που μετά το διέψευσαν και είπαν πως δεν είναι ασφαλές, που, που…

Που, όπως και να έχει, η Apple βρέθηκε στο μέσο μιας καταιγίδας σχετικά με το θέμα της ασφάλειας και των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, οπότε μάλλον ένα μικρό update σαν αυτό ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.