Ντεν έκει Iron Man 4 καρντιά μου. Το είπε και ο Robert.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Variety, ο Robert Downey Jr. επιβεβαίωσε αύτο που όλοι γνωρίζαμε: η Marvel Comics δεν έχει, για την ώρα, σχέδια για ένα τέταρτο κινηματογραφικό Iron Man.

Και, για την ακρίβεια, είπε:

Quote:

Δεν υπάρχει ένα για μετά. Όχι, δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για ένα τέταρτο Iron Man.

Και εδώ αρχίζει να παίζει στο background το This Is The End των Doors, ενώ σκύβεις σε slow motion το κεφάλι προς το πάτωμα και κρατάς με υπεράνθρωπη προσπάθεια τα δάκρυα για να μην στάξουν στο χαλάκι.

ΜΠΟΥ-ΧΟΥΥΥΥΝΤΕΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΟ ΑΗΡΟΝ ΜΑΑΑαΑΝ

…ή κάπως έτσι. Πρόσεξε πως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναδείς τον Robert στον αγαπημένο σου ρόλο, πασαλειμένο με ψηφιακά εφ… εμ… συγγνώμη. Στο χαλάω. “Ντυμένο με τη μεταλική του cyber-πανοπλία, ως νέο Βασιλιά Αρκτούρο…” (…ναι, από τις αρκούδες…) “…να σώζει την ημέρα από κάθε πιθανή επικείμενη καταστροφή και αλλόκοσμη απειλή”. Oh, no. Θα τον ξανα-μανα-δεις στους Avengers 2, και μετά στους Avengers 3.

tropicthunder-downeyΚαι έτσι, αν δεν έχει… παππουδιάσει για τα καλά ο Ρομβέρτιος μέχρι τότε, και… αντέχει, ανάλογα με τα σχέδια της Marvel Comics, δεν αποκλείεται και να τον ξαναδούμε στο μέλλον σε μία νέα τριλογία με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Το πιθανότερο, βέβαια, είναι πως η Marvel Comics θα αφήσει διακριτικά-διακριτικά να περάσει ένα κάποιο διάστημα για να ξεχάσουμε την ταύτιση που μας δέρνει, του Robert με τον Iron Man, και τσουπ, κάποια στιγμή θα δούμε να αναλαμβάνει την σκυτάλη του ρόλου ένας νέος πρωταγωνιστής. Όπως λέμε “νέος και ωραίος”. “Μη παππουδιασμένος”. “Όχι όπως θα είναι ο σταφιδιασμένος Ρομβέρτιος τότε”.

Μη μασάς για την πιθανή επικείμενη απογοήτευση: Θα εχει κάνει την εμφάνισή του στο ενδιάμεσο ο Μπαφλέκος (ο Ben Affleck, ντες!) ως “νέος Batman”, οπότε θα έχουμε ήδη φάει τις όποιες φρίκες μας, θα έχουμε πετάξει τις όποιες διαθέσιμες τομάτες και γιαούρτια, θα έχουμε ησυχάσει γενικώς, και θα είναι ευκολότερο π.χ. να δεχτούμε ως Σιδεράντρα τον τότε-δοκιμάζοντα-την-τύχη-του-εις-τον-κινηματογράφο, οσάν νέος Marky Mark, Justin Bieber.

Ody's thoughts

ΑΡΓΚΡ! ΑΑΑΑΑΑΑααΑργκρ!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.