Και η τελευταία περιπέτεια του Rambo θα λέγεται, όχι, κάτσε, δεν το περιμένεις…

Και ΝΑΙ, κυρίες, κύριοι και κύρια (πως;!), η επόμενη, τελευταία, τελειωτική περιπέτεια του Ράμπου, που θέλει να γυρίσει ο Σταλόνες, θα λέγεται… ταρατατάαααα: LAST BLOOD!

RamboFT

Είπα να σε κρατήσω στην αγωνία γωνία μέχρι την τελευταία στιγμή, και μάλλον άξιζε αν κρίνω από την έκφραση στο πρόσωπό σου! Ναι, ναι, “Last Blood“, σε μια κρίση πρωτοτυπίας, το όνομα μιας περιπέτειας που υπόσχεται πως θα ξεχωρίσει από ούλες τις άλλες όχι μόνο στ’όνομα, μα και στη δράση. Ναι, ναι, και ομως!

Βλέπεις, αντίθετα με όλες τις προηγούμενες περιπέτειές του Ράμπου, εδώ (ο Ράμπος) θα πηγαίνει κόντρα σε ενα ολόκληρο μεξικάνικο καρτέλ. Ναι, αφού ξεκλήρισε το Αφγανιστάν, το Ουζμπεκιστάν, κι’ εγώ δεν ξέρω ποιούς άλλους ‘Σταν και ολίγη από Βιετνάμ (όλα σε αν και αμ, κάνουν ρύμα και με το Βιτάμ), τώρα θα το γυρίσει προς Μέχικο κατάσταση.

Φυσικά, μην θεωρείς δεδομένη την είδηση, φήμη είναι για την ώρα, αλλά αν κρίνουμε από την μέχρι σήμερα σεναριακή πορεία του Σταλόνε, και τις εξάρσεις πρωτοτυπίας της (not), μάλλον (η φήμη) είναι 100% πραγματική. Να μην πούμε 200%.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.