Η Sony φταίει που πάτωσε ο Amazing Spider-Man – κατά τον Andrew Garfield

Ο πρωταγωνιστής της έχω-μόνο-δυο-μέλη-ως-τώρα νέας κινηματογραφικής τριλογίας με τον αγαπημένο μας αραχνάνθρωπο θεωρεί πως αν δεν “είχε βάλει χέρι η Sony” στην ταινία, θα μας άρεσε περισσότερο.

Amazing_Spider-Man_2_005.jpg

Ο νεαρός πρωταγωνιστής της νέας κινηματογραφικής σειράς περιπετειών με τον Spider-Man, Andrew Garfield, έδωσε την δική του εκδοχή σχετικά με το τι έφταιξε με την δεύτερη από αυτές.

Quote:

Προσωπικά, διάβασα το σενάριο που έγραψαν Alex (Kurtzman) και ο Bob (Orci), και πραγματικά το λάτρεψα. Υπήρχε μια συνοχή στη διάρκεια του. Και πιστεύω πως αυτό που συνέβη ήταν πως, κατά τα στάδια pre-production, παραγωγής και post production, όταν έχεις κάτι που λειτουργεί ως ένα σύνολο, και μετά αρχίζεις να αφαιρείς τμήματα του – γιατί υπήρχε περισσότερο από αυτό από ότι εμφανίστηκε στην τελική έκδοση του, και όλα συνδέονταν μεταξύ τους.

Όταν αρχίζεις να αφαιρείς πράγματα και να λες “Όχι, αυτό δεν λειτουργεί”, τότε σπάει αυτή η συνοχή, και είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τη ροή της ιστορίας. Ορισμένοι άνθρωποι στο studio είχαν πρόβλημα με ορισμένα κομμάτια του, και τελικά το studio είναι αυτό που έχει τον τελευταίο λόγο σε αυτές τις ταινίες, αφού αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες, και σε αυτούς “λογοδοτείς”.

Amazing_Spider_Man.jpg

Και από τα παραπάνω μπορεί κανείς να καταλάβει πως, όπως και οι περισσότεροι star, πρώτον, ο νεαρός Andrew Garfield δεν μπορεί να ολοκληρώσει και εκφράσει μια σκέψη με συνοχή και, δεύτερον, πως δεν λέει ψέματα, δεν προσπαθεί να φορέσει ένα προσωπείο απέναντί μας, παραδέχεται πεζά και ρεαλιστικά πως η ταινία είχε τα προβλήματα της, και εκφράζει ένα παράπονο πως ίσως αν δεν είχαν “βάλει χέρι” τόσο πολύ “στην δουλειά του” και την είχαμε δει όπως έπρεπε, να εκτιμούσαμε περισσότερο την ταινία.

Ody's thoughts

Την ταινία που, θυμίζουμε, είχε σχεδόν δύο ώρες διάρκεια. Όπα, κάτσε, λάθος: δυόμιση. Δυο ώρες και 22 λεπτά. Ερώτηση κρίσεως: πόσο περισσότερο χρειάζονταν για να μας πείσουν; Το District 9 το κατάφερε στα πρώτα πέντε λεπτά του – και είχε συνολική διάρκεια κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Το πρώτο Iron-Man, 126 λεπτά κατά την IMDB. Αν ήταν για άλλα είκοσι λεπτάκια να έφτανε ο Amazing Spider-Man στα επίπεδα του The Dark Knight του Nolan (152 λεπτά διάρκεια κατά την IMDB), να τους τα χαρίζαμε. “Είχε φανεί το πράμα”, όμως, βρε Andrew μου, από το πρώτο δεκάλεπτο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.