Το απόλυτο πιλοτήριο μαχητικών εξομοιωτών είναι φτιαγμένο απο… χαρτόνι;

Ένα νέο project στο Kickstarter υπόσχεται να σου δώσει ένα ανθεκτικό, οικονομικό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό πιλοτηρίου μαχητικού αεροσκάφους που θα προσδώσει περισσότερο ρεαλισμό στους εξομοιωτές σου. Με χαρτόνι. Για πεντακόσιες λίρες.

Dogfight_Boss_002.jpg

Και όμως, όπως ήδη σου είπαμε, ναι, μιλάμε για ένα… τσούρμο από χαρτόνια που “θα σε βάλουν μέσα” 500 λίρες. Χαρτόνια. Τυπικά χαρτόνια. Ναι, “όπως η συσκευασία του ψυγείου σου”.

Η διαφορά είναι πως ο Lukas Homola, ο δημιουργός του project (η σελίδα του οποίου βρίσκεται εδώ ), έχει δημιουργήσει μια σειρά από σχέδια ώστε κόβοντας και ενώνοντας αυτά ακριβώς τα χαρτόνια να μπορέσεις να κατασκευάσεις ένα σχεδόν πλήρες cockpit αεροσκάφους στο σαλόνι σου. Μετά, αρκεί να του χώσεις την κονσόλα ή το PC σου, μια οθόνη, κάποια μέθοδο χειρισμού και, φυσικά, μια καρέκλα για να κάθεσαι. Και τελείωσες: έχεις έτοιμο ένα πλήρες “κουβούκλιο” εξομοιωτή, που θα κάνει πολύ πιο ρεαλιστικό κάθε flight ή space simulator σου.

Ody's thoughts

Και καλά.

Αν δεν θέλεις να σκάσεις 500 ολόκληρες λίρες για ένα πακέτο χαρτονιών, θεωρώντας την τιμή εκμετάλλευση, μπορείς να πάρεις ένα από τα οικονομικότερα πακέτα, που ξεκινούν από τις 29 λίρες, δίνοντας σου PDFs με τα σχεδιαγράμματα του project ώστε να μπορέσεις να το εκτυπώσεις και δημιούργησες μονός σου από το μηδέν.

Ody's thoughts

Να δω που θα βρεις εκτυπωτή σε τέτοιο μέγεθος, διότι αν είναι να πας σε καταστήμα για να το τυπώσεις (και… πληρώσεις), πάλι στο ίδιο κόστος θα σου έρθει, αν όχι και περισσότερο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.