Σε ταινίες τα Pikmin δια χειρός Shigeru Miyamoto

Τα χαριτωμένα ζωο-φυτά της ομώνυμης σειράς παιχνιδιών, Pikmin, πρωταγωνιστούν σε τρεις ταινίες μικρού μήκους που ετοιμάζει ο ίδιος ο “μπαμπάς” τους, Shigeru Miyamoto.

pikmin 3 002

Ο δημιουργός των Mario, Donkey Kong, Link και Zelda… “τους άφησε όλους στην απ’ώξω” και διάλεξε τα… Pikmin ως πρωταγωνιστές στην πρώτη του animated προσπάθεια. Ο Shigeru Miyamoto, “μπαμπάς” των αγαπημένων των χαρακτήρων – και όχι μόνο – ετοίμασε τρεις animated ταινίες μικρού μήκους που θα προβληθούν τον επόμενο μήνα στο Tokyo International Film Festival.

Στις ταινίες θα δούμε (ή, μάλλον, “θα δουν” οι… τυχεροί ασιάτες φίλοι μας, μέχρι να διαρρεύσουν online για να τα χαζέψουμε και εμείς) τα χαριτωμένα ζωο-φυτά Pikmin και τον αφεντο-φίλο τους, Captain Olimar, σε τρεις περιπέτειες: στην αναζήτηση ενός περίεργου θησαυρού, μια περιπέτεια σε ένα κτίσμα και την προσπάθεια δημιουργίας ενός special χυμού.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.