Νοέμβριο το Grand Theft Auto V σε PC-PS4-Xbox One;

Όλο και περισσότερες ενδείξεις δείχνουν πως η ανανεωμένη, “μεγάλη” έκδοση του Grand Theft Auto V, για PC και next-gen κονσόλες, θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του έτους.

Grand_Theft_Auto_V_001.jpg

Και ενώ κάποιοι εκτιμούν πως ο τίτλος έχει αναβληθεί για το επόμενο έτος, μια από τους συνεργάτες της εκδότριας Take Two στη Βρετανία, η Gem Distribution, ανέφερε στους καταλόγους της ως πιθανή διάθεση του τίτλου τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Την αναφορά σε αυτόν εντόπισε μέλος του NeoGAF και, προφανώς, έσπευσε να τη μοιραστεί με… όλο το υπόλοιπο Internet. Και έτσι, ορίστε άλλη μια φήμη που ακυρώνει την προηγούμενη φήμη πως αναβλήθηκε η φημολογούμενη φετινή κυκλοφορία του παιχνιδιού. Ή κάπως έτσι. Νιώθετε μια χαρά; Μια ευεξία; Μια αγαλλίαση; Όχι;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.