Με First Person Mode το Grand Theft Auto V σε PC – PS4 – Xbox One!

Από ότι φαίνεται, η Rockstar ανέβασε αφηρημένη ένα χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης του GTA V στο site της, από όπου και έσπευσε να το αφαιρέσει γοργά-γοργά: το ότι ο τίτλος θα εχει First Person mode! Ω, ναι!

Grand Theft Auto 043

Ως επιβεβαίωσή, ο θαμώνας του Reddit DrOversight φρόντισε να ξεθάψει την επίμαχη έκδοση της σελίδας μέσα από την Google cache, οπότε μάλλον δεν υπάρχει αμφιβολία, αφού πιο επίσημο… Δεν γίνεται!

Από την άλλη, μπορεί, βέβαια, κάποιος αρχάριος κάπου στα γραφεία της Rockstar να έκανε κατά λάθος αυτό το update, “να μπλέχτηκε με κάτι” και “να έγραψε λάθος”. Όντως, δηλαδή, να μην ισχύει. Μπορεί, π.χ., να έπαιζε First Person Red Dead Redemption. First Person Bully. Ένα, τέλος πάντων, από τα τόσα First Person παιχνίδια της Rockstar. Σωστά; Όχι;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.