Με δωρεάν αναβάθμιση το Destiny

Πήρες το Destiny για το Xbox 360 και, αργότερα, αναβάθμισες στο Xbox One; Μη μασάς – δεν θα χρειαστεί να το ξαναγοράσεις.

Destiny_009.png

Αν έχεις αγοράσει την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για το Xbox 360, η Bungie σου επιτρέπει να την “αναβαθμίσεις” στην έκδοση για το Xbox One δίχως να χρειαστεί να πληρώσεις κάτι παραπάνω. Όχι, όμως, στον αιώνα τον άπαντα.

Η προσφορά διαρκεί μετά τις 15 Ιανουαρίου 2015, και δεν είναι αποκλειστική για την οικογένειά του Xbox αλλά αφορά και τα PlayStation της Sony: μπορείς να αγοράσεις τώρα το παιχνίδι για το PlayStation 3 και, αργότερα, όταν με το καλό αγοράσεις ένα PlayStation 4, να το “αναβαθμίσεις” σε εκείνη την έκδοση. δεν θα επιτρέπεται, όμως, και μια αναβάθμιση – “χιαστή”, π.χ., αν το πάρεις τώρα στο Xbox 360, να το “αναβαθμίσεις” για PlayStation 4. Ας κρατήσουμε τις αναβαθμήσεις… στους κόλπους της οικογενειάς!

Άξιο σημειώσεις πως κατά τη μετάβαση από το Destiny της… παλαιότερης γενιάς σε αύτο της καινούργιας δεν πρόκειται να χάσεις την πρόοδο, τον χαρακτήρα, τα saves σου, αφού “κρατούνται στο cloud” και άρα είναι κοινά ανάμεσα σε όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.