Η Rockstar εξηγεί γιατί θα καθυστερήσει δύο μηνάκια παραπάνω το GTA V στα PC

Αν περίμενες μία ρεαλιστική εξήγηση… Εντάξει, όχι, είναι ρεαλιστική, άσχετα αν όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η πραγματική αιτία.

Grand Theft Auto 025

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια την Rockstar..:

Quote:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το GTA V στο PC, αλλά το παιχνίδι χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο ανάπτυξης για να διασφαλίσουμε πως θα είναι όσο το δυνατόν πιο εκπληκτικό και καλογυαλισμένο. Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι καθώς θα αποκαλύπτουμε νέα χαρακτηριστικά και πληροφορίες για τις καινούργιες εκδόσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αλλά, βέβαια, όλοι γνωρίζουμε πως δεν χρειάζονται δυο μήνες για να αντιστοιχίσεις τον έλεγχο με joypad της κονσόλας σε έλεγχο με joypad στο pc – διότι για πληκτρολόγιο και mouse, ξέρουμε, cry them Charalambus.

Grand Theft Auto 021

Από την άλλη, είναι βολικοί δύο μήνες ως “χρόνος αποκλειστικότητας – χάρισμα – bonus – ολέ – ολέ – στους – φίλους – μας – σε – Microsoft – και – Sony” από πλευράς Rockstar. Ναι, μπας και πουλήσουν κανένα κομμάτι παραπάνω και τα Xbox One και PlayStation, που ως τώρα από τίτλους επίσης crying ο Charalambus.

Ο τίτλος, όπως μάλλον μας ξέφυγε και δεν αναφέραμε εδώ, αναμένεται σε PlayStation 4 και Xbox One στις 18 Νοεμβρίου, ενώ στα PCs πάει για… του χρόνου, αφού θα το περιμένουμε κάποια απροσδιόριστή στιγμή περίπου δύο μήνες αργότερα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.