Αποκάλυψη νέου Total War στην EGX

Η Creative Assembly θα αποκαλύψει τον επόμενο τίτλο της σειράς Total War στην EGX, που ξεκινά στις 25 του μήνα.

total_war_003

Στις 25 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, αρχίζει η φετινή EGX, και εκεί θα βρίσκεται η Creative Assembly με το Alien Isolation της. Αυτό, όμως, είναι μόνο το ένα κομμάτι της εξίσωσης, που κατάφερε και να… αποσπάσει την προσοχή μας από τη βασική σειρά της παρεούλας τους: τα Total War.

Ναι, λοιπόν, η Creative Assembly, παράλληλα με το Alien Isolation, ετοίμαζε από ό,τι φαίνεται και ένα νέο Total War, ολοκαίνουργιο, brand new, που θα αποκαλύψει τότε. Αυτό, όμως, είναι και το μοναδικό που είναι γνωστό, ως τώρα, για τον τίτλο.

total_war_002

“Με τι θα έχει να κάνει”; Ποια ιστορική περίοδο θα καλύψει, αφού οι προηγούμενοι τίτλοι δεν ακολούθησαν αυστηρώς χρονολογική σειρά; Θα είναι ένα νέο “Rome III”, σε μια προσπάθεια να επαναληφθεί η διπλή τεράστια… ρωμαϊκή επιτυχία του παρελθόντος; Μπας και είναι συνεργασία με Blizzard και δούμε Total War: Kerrigan; Άγχος, στρες, παχυσαρκία…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.