Διεύρυνε τους ορίζοντές σου για δεύτερη φορά

…οδηγώντας με το Forza Horizon 2
Ανατρέχοντας στα παιδικά χρόνια μου και φέρνοντας στη μνήμη τα “ραλάκια” που έτρεχα στο 8086 PC μου, βλέπω παιχνίδια όπως το Forza Horizon 2 και μόνο τότε αντιλαμβάνομαι τη χαοτική διαφορά και τα τεράστια άλματα προόδου που έχουν γίνει στην τεχνολογία του gaming. Γι αυτό δεν μπορώ να ακούω βλακείες του τύπου “α, 1080p με 30 fps; αίσχος”. Μάλλον δεν έχουν παίξει Test Drive με κάρτα CGA, ανάλυση 320×240 και 4 χρώματα (εκ των οποίων τα 2 είναι άσπρο και μαύρο).

Εδώ έχεις εκατοντάδες αμάξια, ατέλειωτους δρόμους, βροχές και καταιγίδες, εναλλαγή μέρας και νύχτας, online multiplayer, τι λέμε τώρα! Τέτοια games είναι λόγος αγοράς του Xbox One, μαζί με μια καλή τιμονιέρα Thrustmaster. Κι ας τη βγάζεις με τυρόπιτες για 3 μήνες. Χαλάλι του!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.