Το iPhone 6 Plus… πετσικάρει!

Η παντόφλα της Apple παραμορφώνεται κάτω από την πίεση… του μπουτιού σου;!
Είναι πολύ λεπτό, είναι πολύ μεγάλο, και φτιαγμένο από αλουμίνιο. Και οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο είναι εύκαμπτο. Δυστυχώς για το “μαγικό” iPhone 6 Plus, οι νόμοι της Φυσικής ισχύουν και για αυτό, όσο και για τα άλλα smartphones, σε αντίθεση με την αντίληψη πολλών, οι οποίοι θεωρούν ότι επειδή είναι Apple, είναι και άφθαρτο. Όπως αποδεικνύεται, το μηλο-phablet λυγίζει και παραμορφώνεται όταν παραμένει επί πολλή ώρα στην τσέπη σου και δεν έχει την απαραίτητη ελαστικότητα, ώστε να επανέλθει στη θέση του, κάτι που δείχνει ο τύπος στο βίντεό του.

Αντιθέτως το, παρόμοιων διαστάσεων, Samsung Galaxy Note 3 λυγίζει μεν υπό πίεση, αλλά επανέρχεται στο κανονικό του σχήμα. Μπορεί υπό καθημερινές συνθήκες όλα αυτά να μη συμβαίνουν, αλλά δεν είναι ό,τι το καλύτερο, να έχεις αγοράσει το ακριβότερο και πολυτελέστερο Αϊφόνι έβα και να διαπιστώσεις ότι στράβωσε στα καλά του καθουμένου (κυριολεκτικά!).

Galacticus's thoughts

Δεν ξέρω αν έχει στραβώσει το ίδιο και ο Τιμάκος, αλλά βλέπω ολόκληρο το team των μηχανικών του Cupertino να παίρνει πόδι.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.