Δωρεάν το νέο album των U2 με το iPhone 6;

Φήμες θέλουν τους U2 να συνεργάζονται με την Apple στην αποκάλυψη του επόμενου iPhone, δίνοντας δωρεάν το album τους μέσα από αυτό. Και δεν είναι καθόλου μα καθόλου απίθανες!

U2 photographed by John Wright

Όπως αναφέρει και το Cult of Mac, υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που δείχνουν πως ναι, είναι πάρα πολύ πιθανό οι U2 να δώσουν δωρεάν το καινούριο τους album, που είναι γνωστό πως ετοιμάζουν εδώ και καιρό, μέσα από το νέο iPhone 6. Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε και στο image του smartphone της Apple, αλλά και στις πωλήσεις του album για τους ίδιους, αφού οι πωλήσεις μουσικής γενικότερα έχουν… πιάσει πάτο! Το ότι θα πουλήσει το iPhone, ως συσκευή, είναι δεδομένο. Αν, λοιπόν, το album τους υπήρχε μέσα σε κάθε iPhone που θα πωλούνταν, αυτό θα μετρούσε και ως μια πώληση για τους ίδιους. Και έτσι γίνονται οι δίσκοι πλατινένιοι, αγαπητέ Μπάμπη.

U2_001

Άλλες ενδείξεις που, όπως επισημαίνει και το Cult of Mac, ενισχύουν αυτή τη θεωρία είναι οι εξής:

  • Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν γυρίσματα για το καινούργιο βιντεοκλίπ του συγκροτήματος στην γέφυρα Samuel Beckett στο Δουβλίνο – χωρίς να παρευρίσκονται τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος. Στο βιντεοκλίπ λέγεται πως θα δηλώνει εκτενώς την παρουσία του το νέο iPhone 6, εννοώ σε αυτό έχει βάλει το χεράκι του και ο Mark Romanek, που είχε ρόλο παραγωγού και σε ορισμένα διαφημιστικά της Apple.
  • Ο Julian Lennon, γιος του John Lennon και φίλος του τραγουδιστή των U2, Bono, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του “νομίζω πως γυρίζουν ένα διαφημιστικό της Apple“. Κάτι παραπάνω θα ξέρει.
  • Ένας τεράστιος κύβος που η εταιρεία έχει στήσει στο Flint Center, όπου θα ολοκληρωθεί το επόμενο μεγάλο event της την επόμενη εβδομάδα, στις εννιά του μήνα, σύμφωνα με… περαστικούς (αξιόπιστες πηγές, σου λέει μετά) που βρέθηκαν εκεί κατά την κατασκευή του, είναι στην πράξη ένα sound stage, ένας χώρος ιδανικός για να δοθεί μια συναυλία. Προφανώς από τους U2.
U2_005

Από την άλλη, παίζει και όλα τα παραπάνω να παραμείνουν φήμες, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με τα περισσότερα που ακούγονται πριν από κάθε μεγάλο event της Apple.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.