64μπιτος και επίσημα ο Chrome της Google

Ο Google Chrome είχε ήδη 64bit εκδοχές, αν κανείς έτρεχε τις δοκιμαστικές εκδόσεις του. Τώρα, και η “κανονική” υποστηρίζει την, δεδομένη πια, αρχιτεκτονική 64bit που υπόσχεται αυξημένη σταθερότητα και υψηλότερες επιδόσεις.

Google_Chrome_Logo.jpg

Όπως γνωρίζουν όσοι χρησιμοποιούσαν τις εκδοχές Canary ή Dev του Chrome browser της Google, εκεί υπήρχε υποστήριξη για 64bit εδώ και περίπου ένα μήνα. Και παρά το δοκιμαστικό της υπόθεσης, και οι δύο εκδόσεις αποδείχτηκαν αρκετά σταθερές ώστε…

Ώστε η νέα “κανονική” έκδοση του Chrome να υποστηρίζει και αυτή την αρχιτεκτονική των64bit, που υποστηρίζουν οι υπολογιστές μας εδώ και… περίπου μια δεκαετία.

Σύμφωνα με την Google, η αναβάθμιση από την 32bit στην 64bit έκδοση του Chrome χαρίζει από μόνη της στον χρήστη σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις σε γραφικά και media, αποκωδικοποιώντας, για παράδειγμα, 15% γρηγορότερα τα HD videos του YouTube.

note

Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Η πηγή μας θα σας οδηγήσει στο αρχικό άρθρο στο Engadget.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.