Η Amazon αγοράζει το Twitch

Μετά από φήμες επι φημών σχετικά με το ποιός θα αγόραζε το Twitch, τελικά αυτή που το “τσίμπησε” είναι η Amazon!

twitch_003

Το Twitch είναι μια από τις δημοφιλέστερές υπηρεσίες streaming video σήμερα, στο οποίο το βοήθησε και η στενή συνεργασία του με το PlayStation 4. Και ενώ μέχρι σήμερα όλοι περίμεναν πώς κατά 99,9% θα εντασσόταν στην γενικότερη οικογένεια της Google, να που αυτό έκανε την έκπληξη και τελικά θα το πάρει η Amazon.

Φήμες θέλουν την Google να μην έχει προχωρήσει στην εξαγορά του, όσο και αν το ήθελε για να το “παντρέψει” και με το YouTube, λόγω φόβων σχετικά με το ότι ίσως με μια τέτοια κίνηση θα αντιμετώπιζε κατηγορίες σχετικά με μονοπωλιακές πρακτικές.

Από πλευράς της η Amazon δήλωσε πως θα πληρώσει 970 εκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά όλων των διαθεσίμων μετοχών του Twitch, κάτι που σύμφωνα με τον CEO της, Jeff Bezos, θα επιτρέψει την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για την κοινότητα των gamers.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.