Το Shutter Island στην TV από τον ίδιο τον Scorsese!

Φήμες θέλουν το ατμοσφαιρικό θρίλερ μυστηρίου του Martin Scorsese να μεταφέρεται στην τηλεόραση από τον ίδιο για χάρη του HBO.

shutter_island_006.jpg

Και για όσους δεν θυμούνται που είχαν δει τελευταία φορά “τα γραμματάκια HBO”, η απάντηση είναι “μπροστά από το Game of Thrones”.

Το HBO έχει αποδείξει έμπρακτα πως θέλει “να τα σκάει” για πραγματικά καλές σειρές, αφού οταν μια σειρά είναι πραγματικά καλή, συνοδεύεται και από την αντίστοιχη τηλεθέαση. Και περισσότερη τηλεθέαση μεταφράζεται σε περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις για το HBO. Απλά και κατανοητά.

shutter_island_003.jpg

Ody's thoughts

Αντίθετα, τα τζιμάνια της εγχώριας τηλεόρασής θεωρούν πως αρκεί να καλεί ο μεν τους κολλητούς του στην εκπομπή του δε, και μετά, αφού τα έχουν πιεί, να μαζεύονται όλοι στο σπίτι του Μπάμπη, αφού τυγχάνουν ηθοποιοί ΚΑΙ τραγουδιστές ΚΑΙ παρουσιαστές ΚΑΙ σκηνοθέτες ΚΑΙ managers του εαυτού τους, για να μας δίνουν και “ποιοτικό κινηματόγραφο”. Για αυτό η μισή Ελλάδα “βλέπει Internet” και τα κανάλια ψάχνονται.

Όπως συνηθίζεται, βέβαια, μάλλον η συμμετοχή του Martin Scorsese στη σειρά θα περιοριστεί στην σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου, κατόπιν του οποίου θα διατηρήσει κάτι σαν συμβουλευτικό ρόλο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.