Τα σπάει το σενάριο του Blade Runner 2

Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει ο ίδιος ο Ridley Scott και, ναι, ταυτόχρονα, απαντά στην ερώτηση που είχαμε όλοι μας: θα επιστρέψει ο Harisson Ford;

blade runner 000

Η απάντηση για να μην σας κρατάμε σε αγωνία είναι ναι, αν και δεν διευκρινίστηκε το πώς. Διότι, αν θυμάστε, το τέλος της ταινίας ήταν αμφιλεγόμενο, με μία πιθανή έκδοσή του να είναι πως και αυτός, ο κυνηγός ανδροειδών / “ρεπλικών” Deckard, μπορεί να ήταν μια από αυτές, με δεδομένη μια ” ημερομηνία λήξης “.

Όπως είπαμε, πάντως, το σενάριό σύμφωνα με τον ίδιο τον Ridley Scott “τα σπάει”, “είναι κορυφήδικο” και όλα τα παραπλήσια, ενώ αναμένεται πως θα είναι το επόμενο project του, μετά την κινηματογραφική μεταφορά του πολύ επιτυχημένου βιβλίου The Martian.

Και μετά από αυτά, στο καπάκι, Prometheus 2. Από ότι φαίνεται, ο Ridley επέστρεψε για τα καλά στην αγκαλιά της scifi.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.