Τα σπάει το σενάριο του Blade Runner 2

Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει ο ίδιος ο Ridley Scott και, ναι, ταυτόχρονα, απαντά στην ερώτηση που είχαμε όλοι μας: θα επιστρέψει ο Harisson Ford;

blade runner 000

Η απάντηση για να μην σας κρατάμε σε αγωνία είναι ναι, αν και δεν διευκρινίστηκε το πώς. Διότι, αν θυμάστε, το τέλος της ταινίας ήταν αμφιλεγόμενο, με μία πιθανή έκδοσή του να είναι πως και αυτός, ο κυνηγός ανδροειδών / “ρεπλικών” Deckard, μπορεί να ήταν μια από αυτές, με δεδομένη μια ” ημερομηνία λήξης “.

Όπως είπαμε, πάντως, το σενάριό σύμφωνα με τον ίδιο τον Ridley Scott “τα σπάει”, “είναι κορυφήδικο” και όλα τα παραπλήσια, ενώ αναμένεται πως θα είναι το επόμενο project του, μετά την κινηματογραφική μεταφορά του πολύ επιτυχημένου βιβλίου The Martian.

Και μετά από αυτά, στο καπάκι, Prometheus 2. Από ότι φαίνεται, ο Ridley επέστρεψε για τα καλά στην αγκαλιά της scifi.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • e4rthw0rm

  Ridley Scott
  Born:November 30, 1937 in South Shields, Tyne and Wear, England, UK

  2014-1937=77 years old
  Just Sayin’…

 • skylik8

  Μες την αισιοδοξία σε βρίσκω !!!!!!

 • e4rthw0rm

  Εγώ έκανα απλά μία παρατήρηση. Ίσα ίσα, θα έλεγα ότι ο Ridley Scott είναι μες στην αισιοδοξία! :P

 • galacticusX

  Αν σκηνοθετεί γερόντι και πρωταγωνιστεί γερόντι, αυτό δε θα είναι Blade Runner, αλλά Bladder Runner – φέρτε τις πάνες ακράτειας!!

 • e4rthw0rm