Αρχίζουν οι ετοιμασίες για νέο Da Vinci Code

Η απίστευτα επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά με βάση τα βιβλία του Dan Brown γίνεται τριλογία το 2015.

Da_Vinci_Code_001.jpg

Η επόμενη ταινία στην κινηματογραφική σειρά περιπετειών του Robert Langdon που ξεκίνησε με τον Κώδικα Davinci, το Inferno, ξεκινά γυρίσματα τον Απρίλιο του 2015. Και αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας του, υπολογίστε ενάμισι με δυο χρονάκια στο νερό από τότε μέχρι να το δούμε – καλό 2017, δηλαδή. Ή, άντε, καλοκαίρι του 2016.

Da_Vinci_Code_004.jpg

Οι παρατηρητικοί οπαδοί της σειράς βιβλίων του Dan Brown μάλλον θα αρχίσουν να κραυγάζουν πως το επόμενο βιβλίο στη σειρά, που θα έπρεπε να μεταφερθεί στον κινηματογράφο αν κρίνουμε από τις δύο προηγούμενες ταινίες, θα έπρεπε να είναι το The Lost Symbol – ως τρίτο στη σειρά βιβλίων, ως άμεση συνέχεια της ιστορίας, ως εξέλιξη των χαρακτήρων. Ίσως, όμως, το θέμα του, που έχει να κάνει με… Μασόνους και εξελίσσεται στην ίδια την μάμα-Αμέρικα, να κρίθηκε ως ενοχλητικό από τους παραγωγούς που αποφάσισαν να το προσπεράσουν για χάρη του τέταρτου βιβλίου, του Inferno.

Da_Vinci_Code_003.jpg

Σε αυτό ο πρωταγωνιστής παρέα με την Dr. Sienna Brooks προσπαθεί να ανακτήσει την χαμένη του μνήμη και, παράλληλα, να εμποδίσει έναν κακοποιό από το να απελευθερώσει στον κόσμο μια μορφή πανούκλας που σχετίζεται με την κόλαση του Δάντη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.