Cheap Gaming: για να μην ξεχνιόμαστε, πάρε και αυτά!

Για να μην τα πολυλογούμε, ορίστε ένα πακετάκι τίτλων σε αρκετά προσιτές τιμές για να εμπλουτίσεις τη σύλλογη σου και να περάσεις ευχάριστά το σαββατοκύριακο.

The_Incredible_Adventures_of_Van_Helsing_004

Αν δεν το είχες ήδη πάρει, αρχίζεις με μια επίσκεψη στο τωρινό Humble Bundle, για το οποίο είχαμε μιλήσει και εδώ, σκας €1 και παίρνεις τα The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack (με τα extras και τα ούλα του), το Deadlight και το Galactic Civilizations II: Ultimate Edition. Και τα τρία είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά παιχνίδια, ειδικά σε σχέση με το… πόσο “θα σε βάλουν μέσα”!

Δεν συζητούμε για τους υπόλοιπους τίτλους του πακέτου – τα είχα πει εκτενέστερα στο post ειδικά για αυτό. Πάμε για άλλα.

Ώπα, κάτσε, μη φεύγεις! Κάτσε εκεί που είσαι! Στάσου, μύγδαλα! Αγαλματάκια ακούνητα! Πάγος!

Κάνε κλικ πιο δίπλα, στο Weekly Bundle, και σκάσε και εκεί €1 (όχι παραπάνω) για τα Enemy Mind, One Finger Death Punch και Two Brothers. Τα δυο πρώτα αξίζουν εγγυημένα τουλάχιστον πεντάευρω το καθένα, να μη σου πω και τα διπλάσια. Τα υπόλοιπα τα ξεχνάς αν δεν είσαι για έξοδα.

Αν είσαι οπαδός της στρατηγικής, όρμα δίχως δεύτερη σκέψη στο Bundle Stars και τσίμπα το Tropico 4 που έχει στην Collectors Bundle εκδοχή του (με όοοολα τα DLCs του – νομίζω, δηλαδής!) για μόλις €4,49. Θα σου βγάλουν από 20 μέχρι και… 100 ώρες παιχνιδιού. Κάνε τη διαίρεση μόνος σου.

Δυστυχώς, το νέο The Debut 17 Bundle του Indie Royale είναι ψιλο-μάπα το καρπούζι, για να μιλήσουμε-την-καλοκαιρινήν που τυγχάνει και επίκαιρη. Προσπέρασε το – δεν σου δίνω καν link.

half-life 003

Συνεχίζεις με μια επίσκεψη στο Green Man Gaming, όπου είχε μια αντίστροφη μέτρηση των και καλα 50 σημαντικότερων τίτλων που πρέπει να έχεις παίξει πριν πεθάνεις. Κάθε δύο ημέρες, το site έκανε προσφορά και σε μια “δεκάρα” από αυτούς τους 50 τίτλους, σε μια αντίστροφη μέτρηση μέχρι τον πρώτο – που, για δες, είναι το Half-Life 2. Που αν ΔΕΝ το έχεις, είσαι τρελός να μην το αγοράσεις τώρα. Ή, καλύτερα, πάρε το Orange Box, που έχει (σχεδόν) όλο το scifi έπος με bonus Team Fortress 2.

Πάρε επίσης, ξεχωριστά, το “σκέτο” Half-Life, αν δεν το έχεις, και μόνο ως… κομάτι ιστορίας του gaming στα PCs (και όχι μόνο), για να έχεις και το μυαλό σου ήσυχο, να μην νιώθεις πειρατέμπορος όταν παίζεις το Black Mesa.

portal 2 006

Το Portal 2 το αφήνεις, αφού παίζει συχνά συμφέρον πακετάκι του γύρω στα €6 μαζί με τον πρώτο τίτλο – εκτός αν το έχεις ήδη, οπότε βουρ στον πατσά. Καλό είναι, πάντως, ειδικά αυτά να τα παίξεις με σειρά.

Τέλος, το καλύτερο μάλλον είναι το Civilization 4 Complete, που που εγώ, σαν γνήσιος γκαντέμαρχος, τσίμπησα δύο ώρες πριν μάθω για την προσφορά για €2 παραπάνω από όσο θα το πάρεις εσύ: €4,99. Και αυτό χωρίς να υπολογίζεις πως εισάγοντας τον κωδικό Z4364W-7MR5WA-N5BCOO κατά το checkout των αγορών σου παίρνεις 20% επιπλέον έκπτωση.

Και, για να νιώθεις πλήρης και ολοκληρωμένος, τρέχα και στο Steam και τσίμπα α) το Sid Meier’s Civilization® III Complete για… €1,24, μαζί με δυο-τρια expansions του, για να έχεις να καίγεσαι για… μήνες μπροστά από την οθόνη. Ναι, αξίζει ακόμη και αν αγοράσεις και το Civ4 από το Green Man Gaming που σου είπα παραπάνω – και σίγα που θα κλάψεις το ένα ευρώ.

Το καλύτερο, για το τέλος: σου είπα ψέματα, δεν θα προλάβεις να παίξεις τα παραπάνω αυτό το σαββατοκύριακο, και θα σου μείνουν για μετά. Και αυτό διότι, όπως θα δεις κατά την επίσκεψή σου στο Steam, αυτό το σαββατοκύριακο είναι εντελώς free to play τα Borderlands 2 και Dishonored! Αν δεν τα είχες, standard σε βλέπω να ακυρώνεις ραντεβού, εξόδους και πάσης φύσεως υποχρεώσεις και να κλείνεσαι στο σπίτι μπροστά από το pc σου με fast food σε έναν μαραθώνιο free gaming μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Πρόσεχε μην κάψεις φλάντζα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.