Το επόμενο Saints Row είναι του Σατανά!

Ουυυυ 666, δη νάμπα οφ δε μπήστ! Ναι, και όμως, το επόμενο Saints Row μάλλον θα ξεφύγει ακόμη περισσότερο, θα ανεξαρτητοποιηθεί, και θα σε στείλει στο Διάολο. Κυριολεκτικά!

Και αυτό διότι, από ότι φαίνεται, το επόμενο Saints Row, που αναμένεται πως θα αποκαλύψει εντός ωρών ή, έστω, μέσα στις επόμενες ημέρες, στην έκθεση PAX, θα έχει… σατανικό περιεχόμενο!

Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από την εικόνα που ακολουθεί, που η ίδια η Deep Silver ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter, πριν λίγες ώρες.

Saints_Row_666_001

Ody's thoughts

Εγκυκλοπαιδικά, αυτό που δείχνει, αν το πρόσεξες στο background, είναι ένα Ouija board, μια από εκείνες τις πλακέτες με τις οποίες κάποιοι ισχυρίζονται πως μπορούν να επικοινωνούν με τον κόσμο των πνευμάτων.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.