Ετοιμάζεται ταινία Dead Island. Πάλι.

Κάποια στιγμή στο παρελθόν το Χόλυγουντ είχε τη φαεινή ιδέα να ξεκινήσει την ανάπτυξη μιας ταινίας βασισμένη στο σύμπαν των παιχνιδιών Dead Island. Τώρα, ξεκινά και πάλι.

dead_island_screenshot_2.jpg.jpg

Από ότι φαίνεται, η ιδέα ποτέ δεν πέθανε στην πραγματικότητα, και τώρα επιστρέφει στη ζωή σαν τα… ζόμπια του σεναρίου της: ναι, το Hollywood θέλει μια ταινία Dead Island, και για να αναβιώνει το σχέδιο, από ότι φαίνεται την θέλει πολύ. Εξάλλου… τα ζόμπι πουλάνε! Ακόμη!

Σύμφωνα λοιπόν με το deadline, η Deep Silver απέκτησε και πάλι τα δικαιώματα της ταινίας, μετά από τις προηγούμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες δημιουργίας της, και φρόντισε ευθύς αμέσως να τα πλασάρει στην μικρή και ανεξάρτητη Occupant, με την οποία, όμως, από ότι φαίνεται, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες πραγματοποίησής του project.

Ακόμη δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες πέρα από το ότι αναζητείται σκηνοθέτης για να ξεκινήσει η παραγωγή το 2015.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.